Expertise

Online Strategie

Online Strategie

Je online kanalen zijn niet meer te negeren en weg te denken uit je groeiplannen. Maar de concrete invulling is vaak een stuk lastiger: zo veel mogelijkheden, tools en ideeën en maar zo weinig tijd. En misschien ontbreekt het je ook wel aan de juiste kennis om ervoor te zorgen dat de juiste dingen goed doet. Daar helpen we je graag bij. Met een ijzersterke digitale strategie & advies waar je dat nodig hebt, zodat je precies weet wat er online nodig is.

Van begin tot eind

Heb je al een duidelijk beeld van je online doelen, doelgroepen en boodschappen, dan nemen we dat als uitgangspunt. Heb je dat nog niet, dan beginnen we met een creatieve sessie. Hierin bespreken we met elkaar wat er nodig is om online succes te behalen, zodat we weten aan welke doelen we werken. We kijken ook buiten deze kaders naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld omdat het online makkelijker is om grote groepen te bereiken. Zo komen er ook doelgroepen in zicht waar je tot nu toe misschien nog nooit aan hebt gedacht.

Bij het uitwerken van je digitale strategie hoort ook aandacht voor zaken als de customer journey, je buyer persona’s, een moderne website, de beste tools en de juiste content. We adviseren je natuurlijk ook over het uitwerken van de strategie en helpen je ook graag met praktische zaken.

Dankzij ons grote netwerk van professionals weten we altijd de juiste mensen te vinden, voor zover ze natuurlijk nog niet in je eigen team zitten. Dus no worries als je video’s wilt maken of mooie e-books wilt uitgeven en niet de juiste mensen kent.

We vertellen jouw verhaal

Waar het uiteindelijk allemaal op neerkomt, is jouw verhaal. Samen kijken we hoe dat verhaal precies in elkaar zit en hoe we dat zo goed mogelijk kunnen vertellen en verspreiden via de online kanalen die het beste passen bij jouw doelen.

Zullen we beginnen? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op