Over ons

Wij zijn
Get Interactive

Alles over het bekende zolderkamertje

Wat krijg je als je een neuroot, kunstenaar en stuiterbal bij elkaar zet? En dat aanvult met een veel te schattige kantoorhond en de beste designers en developers? Precies, Get Interactive! Een full service digital agency bestaande uit 15+ experts waar jouw online ideeën uitgroeien tot de tofste websites en applicaties. Op het snijvlak van techniek en ontwerp maken we samen met jou de mooiste dingen voor jouw klanten.

Back in the days, in 2006, deden Jeffrey en Pim samen een project. De een als codebaas, de ander als designkoning: het resultaat smaakte direct naar meer. Toen Jeffrey niet veel later een project op z’n pad vond waar hij een designer bij nodig had, wist hij Pim snel te vinden.

Dat 2 vrienden zo goed konden samenwerken, wie had dat gedacht? Het begon op een zolderkamertje met kleine opdrachten, maar daar groeiden we al snel uit onze voegen. Online werd het toverwoord en daar bleken we verrassend vooruitstrevend en goed in te zijn. Er bleken niet veel bedrijven te zijn waar design en techniek elkaar zo goed aanvullen. Groeien konden we niet alleen, dus kwamen er meer vrienden om het bedrijf te versterken.

De één als codebaas, de ander als designkoning: het resultaat smaakte direct naar meer.

Vriendschap is wat ons bindt, wat ervoor zorgt dat we het beste resultaat voor onze klanten leveren. Dat komt omdat we elkaar ongegeneerd de waarheid durven zeggen en zo elkaars werk beter maken. Zo werken we ook graag met jou: we willen graag samen optrekken om tot het beste resultaat te komen, ook als dat niet is wat je in eerste instantie verwachtte. Dat klinkt misschien spannend, maar in de praktijk zul je snel voelen dat het allemaal klopt.

Oja: wie de neuroot is en wie de kunstenaar en de stuiterbal? Dat mag je zelf komen ontdekken ;)…

Ons team

avatar

Jeffrey

Eigenaar & Developer

avatar

Pim

Eigenaar & UX/UI Designer

avatar

Patrick

Marketing & Sales

avatar

Moxie

UX/UI Designer

avatar

Wout

Copywriter

avatar

Marinka

Projectmanager

avatar

Wob

Developer

avatar

Joris

Developer

avatar

Paul

Developer

avatar

Tejo

Developer

avatar

Buddy

Chatbot