Expertise

De diensten van
Get Interactive

Ontdek hier onze Expertises

Get Interactive is een Full-Service Digital Agency. Dat betekent dat we jou met vrijwel alles kunnen helpen. Of je nu op zoek bent naar een Website op Maat, een (nieuwe) Marketing Strategie of Hosting, wij hebben de experts in huis om jou de beste kans op online succes te geven. Overzichtelijk en alles onder één dak.

Strategie & Advies

Je online kanalen zijn niet meer te negeren en weg te denken uit je groeiplannen. Maar de concrete invulling is vaak een stuk lastiger: zo veel mogelijkheden, tools en ideeën en maar zo weinig tijd. En misschien ontbreekt het je ook wel aan de juiste kennis om ervoor te zorgen dat de juiste dingen goed doet. Daar helpen we je graag bij.

Met een ijzersterke Digitale Strategie & Advies waar je dat nodig hebt, zodat je precies weet wat er online nodig is.

Concept & Design

Zonder een strakke en gebruiksvriendelijke website of applicatie doe je tegenwoordig niet meer mee. Dat gaat veel verder dan alleen een lekker kleurtje of geinig logo: alles draait om wat je bezoekers ervaren en op welke manier ze je website kunnen gebruiken.

Via Concept & Design creëren we de meest gebruiksvriendelijke en meest aansprekende websites voor bedrijven. 

Techniek & Development

Je hebt websites en wébsites. Bij Get Interactive zijn we gespecialiseerd in het bouwen van websites en applicaties op maat. Dat betekent dat je een site, webshop of app krijgt die perfect laat zien wie je bent en wat je doet, waardoor toekomstige klanten direct weten wat ze aan je hebben.

Online Marketing

Online Marketing is een prachtige manier om je bedrijf te laten groeien. Of je nu meer klanten wilt trekken, meer online wilt verkopen of je naamsbekendheid wilt vergroten: met goede Online Marketing kun jij de volgende stap zetten.

Onderhoud & Support

Bij Get Interactive houden we van totaaloplossingen. Of het nu gaat om hosting van je website of het doorontwikkelen ervan via Continuous Development, wij willen dat jij tevreden bent én blijft. Ook voor het afsluiten van een SLA of SSL-certificaat ben je bij ons aan het juiste adres.

We zijn een jong gezelschap van creatievelingen, bouwers en datagekken met meer dan 10 jaar ervaring.

Wij maken gebruik van onder andere de volgende tools