Expertise

Online Marketing

Voor wie wil groeien

Online Marketing een prachtige manier om je bedrijf te laten groeien. Of je nu meer klanten wilt trekken, meer online wilt verkopen of je naamsbekendheid wilt vergroten: met goede online marketing kun je de volgende stap zetten. Natuurlijk groeit het geld je niet op de rug, dus wil je een partij die met je meedenkt en je adviseert over de juiste keuzes. Zodat elke euro die je in online marketing steekt, zo veel mogelijk oplevert.

Bij Get Interactive zijn we specialisten op 4 belangrijke pijlers binnen online marketing: SEO, SEA, contentcreatie en conversieoptimalisatie.

SEO of Zoekmachine Optimalisatie

Je website kan nog zo mooi zijn: als ‘ie niet gevonden wordt, heb je er weinig aan. Met SEO zorgen we ervoor dat zoekmachines je website zo goed mogelijk begrijpen, zodat je meer organische bezoekers trekt. We focussen ons op een goede strategie, bekijken de technische aspecten van zoekmachineoptimalisatie en analyseren je content.

SEA: adverteren in zoekmachines

Een shortcut naar een hogere plek in de resultaten van zoekmachines is SEA. Je adverteert in Google op bepaalde zoekwoorden. Zoekt jouw potentiële klant op dit zoekwoord, dan staat jouw bedrijf op een mooie plek in de zoekresultaten. Met de juiste aanpak kan dit een interessante optie zijn.

Social Media Marketing

Social Media Marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken bij Online Marketing. Wat voor product of dienst je ook aanbiedt, je doelgroep maakt zeer waarschijnlijk gebruik van minimaal één van de bekendste Social Media kanalen; Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn. Het is dus cruciaal dat jouw bedrijf hier ook aanwezig is.

Contentcreatie

Een website kan niet zonder goede content. Het is de stem van je bedrijf, en die moet kloppen met hoe je aan de telefoon en in het echte leven overkomt. Is dat niet zo, dan ontstaat er een mismatch tussen jou en potentiële klanten. Daarnaast is content een belangrijke manier om je bedrijf te promoten, bijvoorbeeld met whitepapers of blogs.

Conversieoptimalisatie

Elke pagina op je website dient een doel. Heb je die doelen nog niet helder, dan helpen we je daarbij. Vervolgens zorgen we er met conversieoptimalisatie voor dat bezoekers jouw doelen zo makkelijk mogelijk kunnen bereiken.

Copywriting

Met alleen een mooie website ben je er tegenwoordig nog niet. Goede content is cruciaal, maar door tijdgebrek of ontbrekende kennis krijgt het vaak niet de aandacht die het verdient. Daar kunnen wij je bij helpen!

Meer weten over online marketing?

Heb je een vraag over online marketing en wat Get Interactive voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan even contact met ons op, we wisselen graag met je van gedachten!