Expertise

Strategie & Advies

What's the plan?

De tijd dat je online een beetje aan kon modderen, ligt al een tijd achter ons. Wij zorgen voor optimale groei via je online kanalen met een gedegen digitale strategie & advies.

Online Strategie

Je online kanalen zijn niet meer te negeren en weg te denken uit je groeiplannen. Maar de concrete invulling is vaak een stuk lastiger: zo veel mogelijkheden, tools en idee├źn en maar zo weinig tijd. En misschien ontbreekt het je ook wel aan de juiste kennis om ervoor te zorgen dat de juiste dingen goed doet. Daar helpen we je graag bij. Met een ijzersterke digitale strategie & advies waar je dat nodig hebt, zodat je precies weet wat er online nodig is.

Usabilitytesten & Onderzoek

We zetten de laatste jaren ontzettend grote stappen op digitaal gebied. Dat is een mooie ontwikkeling, maar het zorgt er tegelijkertijd voor dat je websitebezoekers verwend raken. Daarom is het belangrijk dat je website ontzettend gebruiksvriendelijk is. Dat zorgt naast tevreden bezoekers ook voor hogere conversiepercentages en een beter imago. Wil je weten of jouw website verbeterd kan worden? Dan voeren we graag een usability test en vergelijkbare onderzoeken uit.

Customer Journey

Het gebeurt minder vaak dan je zou willen: iemand bezoekt voor het eerst je website en wordt direct een betalende klant. Net als dat jij niet bij een dealer naar binnen loopt, een auto aanwijst, aftikt en wegrijdt. Voordat je zover bent, heb je al een groot aantal stappen gezet. De stappen die jouw leads moeten zetten om klant te worden, leggen we vast in de customer journey of klantreis.