Ons werk

Want praatjes vullen helemaal niks

Referenties

Er is veel werk waar we trots op zijn. Hier vind je een overzicht van een aantal toffe projecten.

Optimist International School

Optimist International School is een publieke school uit Hoofddorp voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Samen met onze partners hebben wij ze geholpen om een eigen identiteit op te bouwen na een afsplitsing, inclusief een nieuwe website. Manon van Optimist International School vertelt je meer!

Bekijk deze case

CVO Groep

De CVO groep is een scholengroep die uit een zestal scholen bestaat met een overkoepelend centraal bureau voor deze scholen. Get Interactive heeft voor meerdere van deze scholen een nieuwe website verzorgd, waaronder de website van CVO Groep zelf. Marion van CVO Groep vertelt je meer!

Bekijk deze case

Drakentemmers

Slachtoffers van huiselijk geweld zijn nog kwetsbaarder geworden tijdens de coronacrisis. Tegelijkertijd is er een tekort aan behandelaren en een enorme behoefte om kennis te delen. Drakentemmers gingen op zoek naar een partij om hiervoor een platform te ontwikkelen en kwamen zo bij Get Interactive terecht. Heidi van Drakentemmers vertelt je meer!

Bekijk deze case

Young Dedicated

Young Dedicated helpt jonge medewerkers carrière te maken vanuit hun intrinsieke motivatie. Wij verzorgden een passende website met visuele vacaturepagina’s. Ransder, eigenaar van Young Dedicated, vertelt je meer!

Bekijk deze case

Kryoyo

Kryoyo is een start-up die met een nieuw concept de toeristische markt in de Caribbean probeert te positioneren. Wij hielpen hen met een sfeervolle website vol handige functies voor zowel toerist als host!

Bekijk deze case

Studentenreisproduct

Door het ontwikkelen van een nieuwe website voor Studentenreisproduct hebben we studenten kunnen helpen met duidelijke informatievoorziening, inclusief handige tools zoals een inlogportaal, prominent aanwezige chatbot en agenda-module. Lisette en Sander van studentenreisproduct vertellen je meer over de samenwerking!

Bekijk deze case

OSGeo

We hebben OSGeo.org (Open Source Geospatial Foundation), een non-profit Open Source community platform, gemigreerd naar een maatwerk WordPress Content Management Systeem (CMS) en voorzien van een frisse nieuwe uitstraling.

OSGeo dient ook als een outreach- en belangenorganisatie voor de Open Source Geospatiale community en biedt een gemeenschappelijk forum voor het verbeteren van samenwerking tussen projecten wereldwijd.

Bekijk deze case

FProfs

Voor FProfs ontwikkelden we een nieuwe website, een lanceercampagne en zorgen we samen voor goede teksten. Lieke, die vanuit FProfs nauw betrokken was bij het project, vertelt je meer!

Bekijk deze case

Heftruck.com

Als een klant met zo’n fantastische domeinnaam bij je aanklopt, hoef je natuurlijk niet lang na te denken. We ontwikkelden een nieuwe website voor Van der Kreeft, Sales & Service Directeur Ruud Schildknegt vertelt je meer.

Bekijk deze case

Forseti Legal

Voor Forseti Legal ontwikkelden we een nieuwe website met een unieke stijl. Het was een leuke uitdaging om bemiddeling bij strafrecht op een zachtere, maar toch professionele manier te presenteren. Eigenaar Lotje vertelt je meer!

Bekijk deze case

Heb jij ook een mooi idee?

Neem even contact op, we denken graag met je mee
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen bouwen aan je merk

Door de jaren heen hebben we samengewerkt met grote bedrijven en ondernemers in binnen en buitenland.