Ons werk

Want praatjes vullen helemaal niks

Referenties

Er is veel werk waar we trots op zijn. Hier vind je een overzicht van een aantal toffe projecten.

MBO CAO

Opdrachtgever CAOP was op zoek naar een partij die ervaring had met het digitaliseren van arbeidsvoorwaarden. MBO Nederland had een CAO die alleen te bekijken was als statisch en rommelig PDF-document. Door deze te digitaliseren hebben we meer overzicht gecreëerd, de leesbaarheid verbeterd op mobiele apparaten en voor mensen met een beperking, en krijgt de doelgroep nu een ‘web-like’ user-experience.

Bekijk deze case

Drakentemmers

Slachtoffers van huiselijk geweld zijn nog kwetsbaarder geworden tijdens de coronacrisis. Tegelijkertijd is er een tekort aan behandelaren en een enorme behoefte om kennis te delen. Drakentemmers gingen op zoek naar een partij om hiervoor een platform te ontwikkelen en kwamen zo bij Get Interactive terecht. Heidi van Drakentemmers vertelt je meer!

Bekijk deze case

Heftruck.com

Als een klant met zo’n fantastische domeinnaam bij je aanklopt, hoef je natuurlijk niet lang na te denken. We ontwikkelden een nieuwe website voor Van der Kreeft, Sales & Service Directeur Ruud Schildknegt vertelt je meer.

Bekijk deze case

Kryoyo

Kryoyo is een start-up die met een nieuw concept de toeristische markt in de Caribbean probeert te positioneren. Wij hielpen hen met een sfeervolle website vol handige functies voor zowel toerist als host!

Bekijk deze case

Studentenreisproduct

Door het ontwikkelen van een nieuwe website voor Studentenreisproduct hebben we studenten kunnen helpen met duidelijke informatievoorziening, inclusief handige tools zoals een inlogportaal, prominent aanwezige chatbot en agenda-module. Lisette en Sander van studentenreisproduct vertellen je meer over de samenwerking!

Bekijk deze case

KOOLE Contractors

KOOLE Contractors begon ooit als sloopbedrijf binnen de industriële sector, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Om mee te gaan met de tijd was de wens aanwezig voor een nieuwe website. KOOLE vertelt je meer over onze samenwerking.

Bekijk deze case

Transform.Hackathon

Om de energietransitie te versnellen, werd het evenement Transform.Hackathon georganiseerd. Els en haar team waren op zoek naar een geschikt communicatiekanaal om alles rondom dit event te communiceren. Els vertelt je meer over dit traject.

Bekijk deze case

FProfs

Voor FProfs ontwikkelden we een nieuwe website, een lanceercampagne en zorgen we samen voor goede teksten. Lieke, die vanuit FProfs nauw betrokken was bij het project, vertelt je meer!

Bekijk deze case

Optimist International School

Optimist International School is een publieke school uit Hoofddorp voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Samen met onze partners hebben wij ze geholpen om een eigen identiteit op te bouwen na een afsplitsing, inclusief een nieuwe website. Manon van Optimist International School vertelt je meer!

Bekijk deze case

IVRM

IVRM is een bureau dat al twintig jaar de reputatie waarde van organisaties verhoogt. De oude website werd vooral gebruikt als kennisbank, en er was behoefte om deze flink te vernieuwen zodat deze ook gebruikt kon worden voor marketing, het aantrekken van nieuwe collega’s, en het versterken van de  uitstraling van IVRM. Demi van IVRM vertelt je meer!

Bekijk deze case

OSGeo

We hebben OSGeo.org (Open Source Geospatial Foundation), een non-profit Open Source community platform, gemigreerd naar een maatwerk WordPress Content Management Systeem (CMS) en voorzien van een frisse nieuwe uitstraling.

OSGeo dient ook als een outreach- en belangenorganisatie voor de Open Source Geospatiale community en biedt een gemeenschappelijk forum voor het verbeteren van samenwerking tussen projecten wereldwijd.

Bekijk deze case

YoungDedicated

YoungDedicated helpt jonge medewerkers carrière te maken vanuit hun intrinsieke motivatie. Wij verzorgden een passende website met visuele vacaturepagina’s. Ransder, eigenaar van YoungDedicated, vertelt je meer!

Bekijk deze case

CVO Groep

De CVO groep is een scholengroep die uit een zestal scholen bestaat met een overkoepelend centraal bureau voor deze scholen. Get Interactive heeft voor meerdere van deze scholen een nieuwe website verzorgd, waaronder de website van CVO Groep zelf. Marion van CVO Groep vertelt je meer!

Bekijk deze case