Expertise

WordPress Webshops

Goed converterende webshops

Dat we bij Get Interactive experts zijn op het gebied van websites bouwen mag inmiddels duidelijk zijn. Maar ook voor de ondernemers onder ons dragen we graag ons steentje bij aan de conversie van jouw webshop. Wij bouwen webshops op maat die er strak uitzien, gevonden worden in zoekmachines en goed converteren!

Webshop met WooCommerce

Voor onze webshops maken wij gebruik van WooCommerce. WooCommerce is een flexibele aanvulling op WordPress en de meest gebruikte webwinkelmodule ter wereld. In combinatie met onze websites op maat betekent dit dat wij webshops kunnen bieden die perfect aansluiten bij jouw behoefte; of nog beter, die van de klant!

In een handomdraai zet jij vervolgens producten online, beheer je de voorraad en vul je productspecificaties aan. WooCommerce-webshops zijn makkelijk in gebruik en goed afgestemd op zoekmachines zodat klanten je daadwerkelijk kunnen vinden. En uiteraard is je webshop veilig, inclusief betaalmogelijkheden zoals iDEAL.

Waar moet je aan denken bij een webshop

Wij weten dat een succesvolle webwinkel niet een kwestie is van wat producten online zetten en wachten tot klanten ze kopen. Hoe je bezoeker de website ervaart en gebruikt is van grote invloed op je omzet. Naast het Concept & Design van een webshop, besteden wij daarom ook aandacht aan de Techniek & Development en Online Marketing. Bij een succesvolle webshop komen al deze onderdelen samen.

Vervolgens is het belangrijk om te kijken hoe je bezoekers zich gedragen. Hiervoor kijken we naar alle stappen die jouw bezoeker zet voordat deze een klant wordt. Deze klantreis, ook wel Customer Journey genoemd, is voor een professionele webshop cruciaal om in kaart te brengen. Daar kunnen wij je bij helpen.

Webshop laten maken

Zoals je ziet komt er dus behoorlijk wat kijken bij een succesvolle webshop. Wil jij aan de slag met een converterende webshop? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder!