Ons werk

Heftruck.com

Van der Kreeft naar een hoger niveau getild

Als een klant met zo’n fantastische domeinnaam bij je aanklopt, hoef je natuurlijk niet lang na te denken. We ontwikkelden een nieuwe website voor Van der Kreeft, Sales & Service Directeur Ruud Schildknegt vertelt je meer.

Uitdaging

De complete online-aanwezigheid van Heftruck.com verbeteren

Doelgroep

Huurders en kopers van interne transportmiddelen

Resultaat

Een moderne, gebruiksvriendelijke en technisch uitstekende website

Relatie Sinds
2020

De uitdaging van Van der Kreeft

Door een conflict met hun vorige online partner kwam Ruud bij ons terecht: “Ze konden me niet uitleggen waarom ik ineens 5 keer meer moest gaan betalen, dus dan kijk je verder. Via een relatie kwam ik bij Get Interactive terecht. De klik was er gelijk, vooral vanwege de no-nonsense aanpak.

Er werden snel goede vragen gesteld, waar ik niet direct antwoord op had. Later zag ik dat al die vragen er juist voor hebben gezorgd dat het proces daarna soepel verliep.”

“De klik was er gelijk, vooral vanwege de no-nonsense aanpak.”

Onze plannen

Het was duidelijk dat de website van Van der Kreeft wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Niet alleen het design, maar ook de interactie en achterliggende techniek was behoorlijk verouderd.

Van der Kreeft is het grootste bedrijf in z’n soort in de regio Utrecht, maar straalde dat niet uit. We moesten overduidelijk aan de slag met de online aanwezigheid. Dus zijn we from scratch begonnen. Eerst een concept, toen een strategie en uiteindelijk de uitvoering.

De mooie verhuurapplicatie die ze al hadden moest natuurlijk geïntegreerd worden. Daarna zijn we met SEO en SEA aan de slag gegaan en onderzochten we de mogelijkheden rondom e-commerce. Stapje voor stapje werken we zo naar de totaaloplossing die we in het begin al geschetst hebben.

"Stap voor stap werken we samen naar de totaaloplossing."

Eigentijds design

De nieuwe website heeft natuurlijk een modern design meegekregen. We hebben daarbij niet alleen naar het visuele aspect gekeken, maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard werkt de site ook uitstekend op smartphones en tablets.

Nieuwe features

We hebben een aantal features toegevoegd of verbeterd, zodat heftruck.com weer helemaal bij de tijd is.

  • Productenmodule: Ruud en zijn collega’s beheren het grote aanbod met gemak.
  • Uitgebreide filters: zodat bezoekers snel vinden wat ze zoeken.
  • Ingebouwde chatfunctie: snel en makkelijk in contact via de chatfunctie.

Technische toevoegingen

En ook aan de achterkant zijn flinke stappen gezet.

  • Direct offerte aanvragen
  • Koppeling met Mailchimp
  • Nieuwsmodule
  • Koppeling met Google Reviews

Ruud over de samenwerking

Ruud is iemand die graag zaken doet op basis van goed vertrouwen. “En dankzij de transparantie van Pim zat dat direct goed”, vertelt hij. “De communicatie is continu meer dan uitstekend, ook toen het even tegenzat en we onze oorspronkelijke deadline niet haalden. En dan zijn we nog niet eens klaar! Ik verheug me op al het moois wat nog komen gaat.”

Wat onze klant zegt

“De klik was er gelijk, vooral vanwege de no-nonsense aanpak.”

Ruud Schildknegt, Sales & Service directeur