Een website die staat als een huis

Makelaars Website

Letterlijk het visitekaartje voor je klanten

De website van een makelaar is niet alleen het visitekaartje voor de klant, maar ook een digitale etalage om je gehele portfolio te showcasen. Onze WordPress experts zijn gespecialiseerd in het bouwen van makelaars websites.

We weten als geen ander dat een makelaars website aan een heleboel eisen moet voldoen. Zo wil je natuurlijk dat je website uniek, interactief en professioneel overkomt, maar daarnaast moet die ook gebruiksvriendelijk zijn zodat bezoekers eenvoudig op de huizen die voor hen interessant zijn kunnen filteren.

Wij gaan een stap verder! We zorgen dat de website ook op jouw wensen aansluit.

Meer informatie over een website voor makelaars?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een makelaars website die staat als een huis.

Met alleen een mooie website kom je er tegenwoordig niet meer. Je hebt een website nodig die:

 • Je portfolio op een begrijpelijke, aantrekkelijke manier laat zien.
 • Uitnodigt tot interactie.
 • SEO-vriendelijk is.
 • Gekoppeld is met je CRM-systeem en hier automatisch mee synchroniseert.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij Get Interactive zijn we gespecialiseerd in het bouwen van makelaars websites op maat. Wij maken koppelingen met de meest gebruikte makelaars tools en bestaande systemen, en helpen je bedrijf daarnaast met de juiste stappen om te groeien.

Of je nou werkt met Realworks, Pararius Office, Superoffice, Venum of EyeMove*; wij zorgen ervoor dat jouw website compatibel is met alles wat voor jou als makelaar belangrijk is: je werk, je CRM én Funda.

*Heb je toch een ander CRM-systeem? We kijken graag met je mee en wat dan de mogelijkheden voor jou zijn.

Maatwerk makelaars website voor een hogere conversie

Samen creëren we dé website die aan jouw wensen en die van je bezoekers voldoet en die naadloos aansluit bij jouw huisstijl. Uiteraard zorgen we er ook voor dat deze SEO-proof is. Zo weet je zeker dat je nieuwe website converteert en interactie met je bezoekers oplevert.

Ervaring met de branche

Onze WordPress specialisten hebben al meerdere makelaars websites op hun naam staan. Ze kennen de branche, zijn op de hoogte van wat er speelt en weten dus ook aan welke voorwaarden een makelaars website moet voldoen.

Website voor makelaars: op maat gemaakt voor jou

Weet je nog? De tijd dat huizenzoekers letterlijk voor jouw pand stonden om de etalage te bekijken in de hoop een glimp op te vangen van jouw woningaanbod? Die situatie is al lang niet meer van toepassing. Het belangrijkste medium dat je nu hebt om je aanbod daadwerkelijk te kunnen etaleren is online; via je website of via Funda.

Uit ervaring weten wij dat het makelaarschap, net zoals het designen en het bouwen van een website, een vak apart is. Hier is een website als enkel een mooi visitekaartje niet voldoende en ook niet meer wat (potentiële) klanten van je verwachten. Vandaag de dag moet een website ook interactief zijn en conversie opleveren.

Bij het bouwen van jouw website houden we daarom niet alleen rekening met een mooi design en goede techniek, we bekijken ook hoe we jouw bezoekers naar een bepaald doel (conversie) kunnen sturen.

Je eigen unieke WordPress website gekoppeld met Realworks

WordPress is het meest gebruikte CMS – ook wel ‘Content Management Systeem’ genoemd – ter wereld en dat is ook logisch. Want WordPress is namelijk erg gebruiksvriendelijk, qua ontwerp lekker flexibel en met vrijwel elk ander systeem te koppelen, zoals Realworks.

Dit betekent dat je een gebruiksvriendelijk en goed vindbare website kunt maken die eruit springt en waarmee jij je kunt onderscheiden ten opzichte van andere makelaars. Dat is toch precies wat je wilt?

Hieronder hebben we een aantal voordelen van WordPress op een rijtje gezet:

 • WordPress biedt veel optimalisatie mogelijkheden voor zoekmachines zoals Google;
 • Het CRM-systemen is eenvoudig te koppelen met o.a. Realworks en Funda;
 • WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld, daardoor is er veel support en ben je niet aangewezen op één partij.
 • Je kunt eenvoudig verschillende gebruikersrollen aanmaken, zodat werkzaamheden verdeeld kunnen worden onder medewerkers;
 • WordPress is ook te koppelen met andere systemen, zoals bijvoorbeeld je eigen boekhoudsysteem;
 • De onderhoudskosten van WordPress zijn relatief laag.

Een koppeling met Funda

Een makelaars website bouwen brengt daarnaast nog een extra uitdaging met zich mee; Funda.nl. Funda is dé plek waar vrijwel iedere potentiële huizenkoper zijn zoektocht naar een nieuwe woning begint. Dat maakt dat er een soort ongeschreven regel is voor makelaars websites: niet te veel afwijken van de interface van Funda zodat gebruikers je website begrijpen.

Maar wat is ‘niet te veel afwijken’ en wat is er precies uniek aan de interface van Funda? Hoe zorg je ervoor dat je site alsnog een eigen ‘Look & Feel heeft, zonder aan gebruiksvriendelijkheid in te leveren?

Iedere website is uniek en dient naadloos aan te sluiten bij de specifieke opdrachtgever. Wij zorgen dat de interface en de indeling van de websites dusdanig voor de gebruiker wordt ontworpen dat iedereen ermee overweg kan. Dat betekent zeker niet dat de website ‘rechttoe-rechtaan’ is, maar dat er goed is nagedacht over webdesign zoals de integratie van vernieuwende stijlelementen en ‘extraatjes’. Op deze manier springen deze websites wel in het oog, maar roepen ze geen vraagtekens op over het gebruik.

Wil je meer weten over een WordPress website voor makelaars? Onze specialisten helpen je graag verder.

Wat maakt onze websites dan zo speciaal

Get Interactive heeft al verschillende websites voor makelaars en andere organisaties binnen de vastgoedbranche gebouwd. Iedere website is uniek en sluiten dan ook naadloos aan bij onze opdrachtgevers die je al voor zijn gegaan. Maar al deze websites hebben altijd één ding gemeen: wij zorgen ervoor dat de interface, het design en de indeling van de websites dusdanig voor de gebruiker wordt ontworpen dat iedere gebruiker binnen jouw kantoor er gemakkelijk mee  overweg kan.

Dat betekent zeker niet dat de website ‘rechttoe-rechtaan’ is, visueel wordt er goed nagedacht over webdesign zoals de integratie van vernieuwende stijlelementen en de ‘extraatjes’. Op deze manier springen deze websites wel in het oog, maar roepen ze geen vraagtekens op over het gebruik.