Techniek & Developement

WordPress websites

Wordpress website laten maken

Je bent op zoek naar een nieuwe website maar je wilt niet om de paar jaar een fortuin kwijt zijn aan maatwerk om vervolgens met een website te zitten die je zelf niet kunt aanpassen. Klinkt bekend? Dan is een maatwerk WordPress website precies wat jij nodig hebt. Wij zorgen voor een prachtige en goed functionerende website, die je na oplevering moeiteloos kan blijven beheren.

Waarom een WordPress Website

WordPress is gigantisch populair: bijna 40 procent van alles websites op het internet gebruikt inmiddels WordPress. Een groot voordeel van WordPress websites is dat deze te beheren zijn zonder dat je hiervoor (veel) technische kennis nodig hebt. Waar je Get Interactive dan nog voor nodig hebt? Wij maken websites op maat die werken alsof het WordPress is, maar dan beter!

We bouwen maatwerk-websites op basis van WordPress. Dat heeft allerlei voordelen. Zo zul je aan de achterkant weinig verrassingen tegenkomen, waardoor je snel aan de slag kunt met je nieuwe site. Maar we bouwen ook de plugins op maat. Zo zit je nooit meer met nutteloze functies van veel te dure plugins opgescheept en doet je website precies wat je ervan verwacht; niet onnodig meer, maar ook zeker niet minder!

Omdat we WordPress als uitgangspunt nemen voor ons framework, krijg je veel functionaliteiten maar betaal je hiervoor niet de hoofdprijs. Je krijgt dus echt het beste van twee werelden en kunt je budget inzetten op andere cruciale gebieden, zoals conversie optimalisatie of branding. Op deze manier zorgen wij voor een totaal plaatje wat goed op elkaar aansluit en precies doet wat jij en de klant ervan mogen verwachten.

Laat ons jouw WordPress website bouwen

Bij Get Interactive vinden we het belangrijk dat je naar huis gaat met een website die meer doet dan je ervan had verwacht. Wil je liever een webwinkel? Ook geen probleem! Wij zijn zeer ervaren in het maken van een WordPress Webshop! Neem even contact met ons op en we bespreken graag je wensen.