Expertise

Websites

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Er zijn maar weinig bedrijven die zonder website kunnen. Maar je hebt websites en wébsites. Misschien ben jij, net als veel andere ondernemers, jaren geleden begonnen met een hele simpele site. Dat was een tijd lang goed genoeg, maar inmiddels ben je zo gegroeid dat je website niet meer past. Je bent uit je WordPress-jasje gegroeid. Bij Get Interactive zijn we gespecialiseerd in het bouwen van websites op maat. Dat betekent dat je een site krijgt die perfect laat zien wie je bent en wat je doet, waardoor toekomstige klanten direct weten wat ze aan je hebben. En het mooiste? Je kunt je site nog steeds heel goed zelf beheren en je betaalt niet de hoofdprijs.

Zijn wij wat voor jou?

Dus, je website past niet meer. Maar je wilt geen fortuin kwijt zijn aan maatwerk om vervolgens met een site op te schepen waar je zelf niets mee kunt. En je hebt best wel ideeën over hoe je website eruit moet zien, maar niet de tijd of expertise om dat verder uit te werken. Herkenbaar? Dan kunnen wij je verder helpen.

We bouwen maatwerk-websites op basis van WordPress. Dat heeft allerlei voordelen. Zo zul je aan de achterkant weinig verrassingen tegenkomen, waardoor je snel aan de slag kunt met je nieuwe site. Ook bouwen we de plugins op maat, zodat je nooit meer met nutteloze functies van veel te dure plugins opgescheept zit. Maar omdat we WordPress als uitgangspunt nemen voor ons framework, betaal je niet de hoofdprijs. Eigenlijk heb je het beste van 2 werelden.

Wel goed om te weten: we zijn geen club waar je je bestelling plaatst en een website opgeleverd krijgt. We zullen je website samen vormgeven, zowel technisch als grafisch. Je kunt je ideeën met ons delen en we denken verder dan de oplossing. Het is meer dan alleen bouwen: je krijgt advies, we maken koppelingen met bestaande systemen en helpen je bedrijf de stap te zetten naar the next level.

Ik wil een website op maat

Dat komt goed uit, want dat is nu juist onze specialiteit! Neem even contact met ons op, dan komen we graag eens bij je langs om verder te kletsen. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan even onze werkwijze!

Heb jij ook een mooi idee?

Neem even contact op, we denken graag met je mee
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.