Expertise

Maatwerk Websites

Maatwerk website laten maken? Wij regelen het voor je!

Op maat gemaakt voor jouw organisatie. Er zijn maar weinig bedrijven die zonder website kunnen. Maar je hebt websites en wébsites. Misschien ben jij, net als veel andere ondernemers, jaren geleden begonnen met een hele simpele site. Dat was een tijd lang goed genoeg, maar inmiddels ben je zo gegroeid dat je website niet meer past. Je bent uit je WordPress-jasje gegroeid.

Bij Get Interactive zijn we gespecialiseerd in het bouwen van websites op maat. Dat betekent dat je een site krijgt die perfect laat zien wie je bent en wat je doet, waardoor toekomstige klanten direct weten wat ze aan je hebben. En het mooiste? Je kunt je site nog steeds heel goed zelf beheren en je betaalt niet de hoofdprijs.

Wij helpen je namelijk verder

Dus, je website past niet meer. Maar je wilt geen fortuin kwijt zijn aan maatwerk om vervolgens met een site op te schepen waar je zelf niets mee kunt. En je hebt best wel ideeën over hoe je website eruit moet zien, maar niet de tijd of expertise om dat verder uit te werken. Herkenbaar? Dan kunnen wij je verder helpen.

We bouwen maatwerk-websites op basis van WordPress. Dat heeft allerlei voordelen. Zo zul je aan de achterkant weinig verrassingen tegenkomen, waardoor je snel aan de slag kunt met je nieuwe site. Ook bouwen we de plugins op maat, zodat je nooit meer met nutteloze functies van veel te dure plugins opgescheept zit. Maar omdat we WordPress als uitgangspunt nemen voor ons framework, betaal je niet de hoofdprijs. Eigenlijk heb je het beste van 2 werelden.

Doe mij een op maat gemaakte website!

Dat komt goed uit, want dat is nu juist onze specialiteit!

Wel goed om te weten: wij zijn geen club waar je je bestelling plaatst en een website opgeleverd krijgt. We zullen je website samen vormgeven, zowel technisch als grafisch. Je kunt je ideeën met ons delen en we denken verder dan de oplossing. Het is meer dan alleen bouwen: je krijgt advies, we maken koppelingen met bestaande systemen en helpen je bedrijf de stap te zetten naar the next level.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan even onze aanpak en hoe Get Interactive werkt!

Laat je nieuwe CMS-website door ons realiseren

Neem dan even contact met ons op of laat je gegevens via onderstaand formulier achter.

Dan bellen we je zo snel mogelijk terug.