Expertise

Apps waar je u tegen zegt

Maar dan zonder gigantische facturen

Hoewel je website de basis is van je online aanwezigheid, kunnen we bij Get Interactive ook hele gave apps bouwen. We worden vooral erg blij van web-apps: onderdelen van je website die als app getoond worden. Bijvoorbeeld je catalogus of om bijzondere projecten uit te lichten. Zo’n app-pagina wordt dan apart geopend en voelt en proeft als een volwaardige app. Maar dan met een heel groot voordeel.

De kosten

Want als je een volwaardige app wilt laten ontwikkelen, ben je vaak een hoop geld kwijt aan de ontwikkeling ervan. En als je app na lang wachten af is, dan zit je nog met de kosten van het onderhoud en het feit dat je voor elke kleine wijziging weer bij je ontwikkelaar moet aankloppen.

De apps die wij ontwikkelen, zijn een aanvulling op je website. En die bouwen we, op maat, binnen onze eigen WordPress-omgeving. Dat betekent vaak dat je een groot gedeelte van de app zelf kunt onderhouden, alsof het een gewone webpagina is. Juist omdat we je website al gebouwd hebben, weten we al veel over je bedrijf, je diensten en de bijbehorende processen. Dat zorgt er weer voor dat we snel een hoogwaardige web-app kunnen maken, waar je niet de hoofdprijs voor betaalt.

Zo bouwen we jouw apps

We slaan niet zomaar aan het bouwen. Voordat we beginnen, kijken we waar je naartoe wilt en wat je wilt bereiken. Misschien komen we er dan al achter dat een app helemaal niet de oplossing is voor je probleem. Dan zeggen we dat ook gewoon en kijken we naar wat je wel nodig hebt.

Is een web-app wel de oplossing? Dan bespreken we je eisen en wensen, zodat we met een voorstel en advies kunnen komen. Je mag van ons verwachten dat we met je meedenken. Bijvoorbeeld naar manieren om je eerste investering al terug te verdienen voordat de volledige app ontwikkeld is.

Goed idee voor een app?

Wil jij al langer een app voor je klanten, maar komt het er steeds niet van? Benieuwd wat Get Interactive voor je kan doen? Neem dan even contact met ons op, we praten graag verder!