Expertise

Techniek & Development

Geen Techniek zonder Development

Wat je online ook nodig hebt, aan de achterkant komt altijd een hoop techniek kijken. Code programmeren, koppelingen maken, API’s integreren, noem het maar op. Vaak is dat niet echt interessant voor jou en moet het spul vooral goed werken. Maar je wilt natuurlijk wel weten wat al dat hacken je oplevert.

IT’ers kunnen best wel nerdy zijn. We kennen vreemde talen die ervoor zorgen dat jouw website of app er fantastisch uitziet en doet wat ‘ie moet doen. Maar dat betekent niet dat je een woordenboek nodig hebt om met ons te kletsen en te krijgen wat je nodig hebt. Bij Get Interactive zijn we erg goed in het vertalen van techniek en development naar concrete zaken.

Websites

Zo maken we bijvoorbeeld fantastische websites, op maat voor jouw bedrijf. Op basis van WordPress, zodat je er makkelijk mee kunt werken, maar dan wel helemaal ingericht op basis van jouw wensen en eisen. Perfect voor bedrijven die de volgende stap willen zetten op online gebied. Inclusief ongevraagd en gevraagd advies, koppelingen met bestaande systemen en een factuur waar je niet voor hoeft te bloeden.

 

Apps

Soms is een gewone webpagina niet genoeg. Maar om nu een complete app te laten bouwen, da’s ook weer zoiets. Gelukkig is er een prachtige oplossing die daar precies tussenin ligt: de webapps van Get Interactive. Een pagina op je website met de voordelen van een app, maar zonder de nadelen die normaal gesproken bij de ontwikkeling van een app horen.

Webshops

Ook voor de ondernemers onder ons dragen we graag ons steentje bij aan de conversie van jouw webshop. Wij bouwen webshops op maat die er strak uitzien, gevonden worden in zoekmachines en goed converteren!

Chatbots

Door een chatbot te integreren op jouw site creëer je een unieke klantervaring voor nieuwe én terugkerende klanten. Chatbots zijn volledig aanpasbaar en geschikt voor verschillende taken en onderdelen op je website. En ze staan altijd klaar om te helpen; in het weekend of tijdens de vrijdagmiddagborrel!

Back-end development

Back-end is het gedeelte van een website of applicatie dat voor de gebruiker niet zichtbaar is. De “back end”, de achterkant dus, zorgt ervoor dat de front-end werkt. Ondanks dat je de back-end niet ziet, is deze wel ongelofelijk belangrijk. De back-end is te vergelijken met de motor van een auto: van buitenaf niet zichtbaar maar cruciaal om vooruit te komen.

Front-end development

Front-end is het gedeelte van een website of app dat voor de gebruiker zichtbaar is. Als back-end development de motor is, dan is front-end de motorkap en de manier waarop deze gemonteerd is. Vergelijkbare benamingen zijn user interface (UI) of gebruikersinterface.

Headless CMS

Bij een Headless CMS zijn de back-end (het Content Management Systeem) en de front-end (de website of applicatie) van elkaar gescheiden. Hierdoor heb je meer flexibiliteit en controle over de presentatie van de content op de front-end.