ONLINE MARKETING

Social Media Marketing

Communiceer waar jouw doelgroep dat ook doet

Social Media Marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken bij Online Marketing. Wat voor product of dienst je ook aanbiedt, je doelgroep maakt zeer waarschijnlijk gebruik van minimaal één van de bekendste Social Media kanalen; Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn. Het is dus cruciaal dat jouw bedrijf hier ook aanwezig is.

Social Media voor doelgerichte marketing

Een groot voordeel van adverteren op Social Media kanalen is de mogelijkheid om hele specifieke doelgroepen te bereiken. Deze kanalen zijn tegenwoordig enorm veelzijdig en beschikken over ontzettend veel relevante data van zijn gebruikers. Hierdoor bieden ze unieke kansen in elke fase van de customer journey die jouw klanten doormaken.

In tegenstelling tot het schieten met hagel zoals met bijvoorbeeld reclamefolders, heb je bij Social Media Marketing dus de mogelijkheid om je doelgroep heel gericht te benaderen.

Verschillen in Social Media kanalen

Het is belangrijk dat jij als bedrijf maximaal gebruik maakt van de beschikbare informatie die Social Media kanalen over de doelgroep hebben verzameld. Ook de manier van adverteren is verschillend; denk aan Stories, Banners, Interstitial, Mobile, etc. Elke advertentievorm vraagt om een andere strategie én heeft andere kosten. Letterlijk dezelfde post of advertentie delen op zowel LinkedIn, Instagram als Facebook behaalt dus niet het optimale resultaat, en dat is zone!

Wij kunnen helpen om een social media strategie voor jouw bedrijf te ontwikkelen. We kijken hiervoor wat je wil bereiken, bepalen je doel en zetten een strategie op om dit doel te behalen. Wil je nieuwe klanten aantrekken? Meer bekendheid voor je merk? Of hoop je op meer lokale bezoekers? Met de juiste inzet van Social Media is het mogelijk jouw doelen te behalen.

Hulp met Social Media Marketing

Klinkt als veel werk? Klopt, maar het levert wel heel veel op! Social Media is een krachtige optie om jouw doelgroep te bereiken. Bij Get Interactive helpen we je daarom graag met die ultieme campagne, het juiste inzicht in jouw doelgroep, en de perfecte inzet van jouw marketingbudget. Neem snel contact op voor de mogelijkheden!