Online marketing

Contentcreatie

Wij helpen met het delen van jouw verhaal

Veel mensen komen voor het eerst met jouw bedrijf in aanraking via je website: een goede eerste indruk is dus erg belangrijk. Goed geschreven teksten spelen daar een grote rol in, omdat je via teksten tegen je klanten praat. Daarnaast is goede content onmisbaar bij zoekmachineoptimalisatie en conversieoptimalisatie. Wij werken samen met een copywriter om jouw website van de beste teksten te voorzien: doelgerichte teksten die perfect zijn afgestemd op je lezer én op zoekmachines.

Schrijf zoals je praat

Als bezoekers de teksten op je website lezen, horen ze je praten. Tenminste, dat is de bedoeling. Alleen op die manier trek je de klanten aan die bij je passen. Ga maar na: als je heel stijfjes en correct bent op je website, dan trek je waarschijnlijk klanten aan die dat waarderen. Maar als blijkt dat je in het echt helemaal niet zo bent, dan zullen jullie waarschijnlijk geen zaken doen. Daarom beginnen we bij contentcreatie met het bepalen van de tone of voice. We bedenken samen wat voor klanten je wilt trekken en hoe je bij ze wilt overkomen. Dat gebruiken we vervolgens als richtlijn bij het schrijven van je content.

Teksten die je doel bereiken

Maar het gaat om meer dan kletsen met je klanten. De content op je website moet er ook voor zorgen dat bezoekers contact met je opnemen, je producten kopen of een demo aanvragen. Daarom bespreken we per pagina wat het doel is en hoe we dat kunnen bereiken. Met conversieoptimalisatie nemen we vervolgens eventuele drempels in dat proces weg, zodat bezoekers eenvoudig kunnen doen wat jij wilt dat ze doen.

Lekkere content hebben?

Wil je goede teksten voor je website, waarmee je zowel je bezoekers als zoekmachines blij maakt? Neem dan even contact met ons op en dan zorgen we dat jij met de beste copywriters om tafel komt.