Onderhoud & Support

Hosting

Altijd up-to-date met ons Servicecontract

Geen zin en tijd om zelf bezig te zijn met Hosting, onderhoud of updates maar liever volledig ontzorgt worden? Het Servicecontract van Get Interactive zorgt ervoor dat jouw website stabiel online staat en veilig is voor jouw bezoekers. Indien er sprake is van onbeschikbaarheid of beveiligingsrisico’s zullen we direct reageren en dit voor je oplossen. Het is ook mogelijk om daar concrete afspraken over te maken, check daarvoor even onze SLA (Service Level Agreement).

Websites in beheer van Get Interactive zijn geplaatst op een professioneel cloud platform gelokaliseerd in datacenters verspreid over Nederland. Wij werken alleen met leveranciers van de hoogste kwaliteit.

Get Interactive heeft drie verschillende servicecontracten: Basic, Pro en Business. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de diensten en mogelijkheden die wij aanbieden.

Servicecontracten van Get Interactive

Omschrijving Basic Pro Business
Acceptatie- en productie omgeving
Offsite back-up
Onderhoud
• Updates/upgrades
Website beveiliging
• SSL certificaat
• Firewall
• Login beveiliging tegen brute-force
• 2FA (Two Factor Authentication) -
• Security Scan -
• Virusscanner -
• DDoS-attack Mitigation - -
Global Content Delivery Network (CDN) - -
Schijfruimte 5gb 20gb 40gb
Dataverkeer (Fair-use Policy) 5gb p/m Onbeperkt Onbeperkt
E-mail support
Telefoon support - 1 beheerder 1 beheerder
24/7 Active monitoring -
E-mail reputatie - -
AVG Check - - op aanvraag
24/7 Emergency support - - op aanvraag

Hosting

Als je naast een servicecontract ook hosting afneemt bij Get Interactive zal je website worden geplaatst op een professioneel cloud platform gelokaliseerd in datacenters verspreid over Nederland. Wij werken alleen met leveranciers van de hoogste kwaliteit. Wij bieden hosting altijd aan in combinatie met een servicecontract.

Een aparte Test- en Productie-omgeving

Get Interactive zal een aparte acceptatie-omgeving (de testomgeving) en productie-omgeving (live omgeving voor je bezoekers) inrichten voor jouw website. Wij zullen wijzigingen in jouw website altijd eerst plaatsen op acceptatie zodat deze getest kunnen worden voordat deze geplaatst worden op productie. Op die manier weten we zeker dat de aanpassingen geen onverwachte resultaten met zich meebrengen. Wel zo handig!

Offsite back-up

Van jouw website zullen wij elke nacht een back-up maken. De back-ups worden offsite opgeslagen, ofwel in een geheel ander datacenter in Nederland. De retentie van de back-ups zijn 30 dagen, dit betekent dat je jouw website kunt laten herstellen tot maximaal 30 dagen terug in de tijd.

Onderhoud

De ontwikkelingen op het gebied van internet gaan erg snel. Get Interactive volgt de laatste ontwikkelingen altijd proactief. Het CMS van WordPress is onderhevig aan updates en upgrades die tijdig en volgens een bepaalde richtlijn moeten worden uitgevoerd. Get Interactive zorgt ervoor dat jouw WordPress website altijd gebruik maakt van de laatste versie. Dit is een enorm belangrijke preventiemaatregel om ervoor te zorgen dat jouw website niet gehackt wordt.

Website beveiliging (Firewall, Security Scan, Virusscanner)

Om hackers verder te weren van jouw website kan Get Interactive vervolgens nog andere passende beveiligingsmaatregelen treffen. Denk hierbij aan het installeren van een firewall, maatregelen om jouw login te beveiligen tegen Brute-Force aanvallen, het installeren van een virusscanner, uitvoeren van security scans en gevonden problemen oplossen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd veilig is.

Global Content Delivery Network (CDN)

Door gebruik te maken van het snelste global Content Delivery Network (CDN) ter wereld zorgen wij ervoor dat de data van jouw website wereldwijd verspreid wordt over het internet. Zo kunnen gebruikers snel en zonder vertraging de website laden, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Niet alleen de website pagina’s, maar ook content zoals video’s, afbeeldingen en documenten worden door de CDN automatisch wereldwijd gesynchroniseerd. Meer informatie.

Dataverkeer (Fair-use policy)

Wij hanteren voor het hosten van de meeste websites (Pro & Business) een Fair Use Policy. Dat betekent dat we geen harde limieten opleggen op bijvoorbeeld dataverkeer en dataopslag. Ben je van plan veel video’s te streamen of downloads aan te bieden? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.

24×7 Active monitoring

Bij Active Monitoring zullen wij de nodige tools installeren om constant te controleren of jouw website nog bereikbaar is. Mocht de website door wat voor reden dan ook niet bereikbaar zijn dan krijgen wij daar een notificatie van. Wij zullen dan direct actie ondernemen om dit te verhelpen.

24×7 Emergency support

Naast Active Monitoring bieden wij in ons Business-servicecontract ook de mogelijkheid om jouw contactpersoon 24×7 telefonisch te bereiken op een speciaal telefoonnummer in het geval van nood. Afspraken hierover maken we desgewenst in een Service Level Agreement (SLA).

AVG check

Het is belangrijk de privacy van je bezoekers goed te beschermen. Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Get Interactive kan jouw website nalopen en kijken of deze (nog) voldoet aan de AVG wet.

Ook bieden wij de mogelijkheid een SSL-certificaat aan te schaffen. Dit is een belangrijk beveiligingsprotocol voor het uitwisselen van gegevens tussen de klant/bezoeker en de website.

E-mail reputatie

E-mail reputatie is belangrijk voor het afleveren van e-mails die jouw website stuurt richting klanten. Wij controleren of deze mails goed aankomen en of de email niet als SPAM wordt behandeld.

Voor het versturen van nieuwsbrieven vanuit WordPress zijn onze pakketten echter niet geschikt. Gebruik hiervoor gratis programma’s zoals bijvoorbeeld Mailchimp. Wij kunnen je helpen bij het inrichten van jouw Mailchimp account en het ontwerpen van jouw nieuwsbrief, neem voor meer informatie even contact met ons op.

Service bij Get Interactive

Ben je op zoek naar een nieuwe website of een totaaloplossing inclusief hosting en onderhoud van jouw website bij een stabiele en betrouwbare partij? Bij Get Interactive ben je aan het juiste adres. We denken graag met je mee dus neem gerust even contact met ons op!