Onderhoud & Support

Continuous Development

Omdat stilstaan geen optie is

Bij Get Interactive vinden we doorontwikkeling van een website of applicatie belangrijk. Bij continuous development spreken we een vast aantal uur per week af om te werken aan jouw project. Met jouw vaste contactpersoon bespreek je wekelijks de voortgang en de planning, lekker flexibel dus!

Met vaste werkdagen ben jij verzekerd van de beschikbaarheid van ons team en werken wij elke week doelgericht verder aan jouw website of applicatie.

Tweewekelijkse planning met vaste uren

Voor Continuous Development maken we gebruik van tweewekelijkse Sprints. Een Sprint is een afgebakende tijdsperiode waarin het team aan de hand van een vaste werkwijze aan de slag gaat met de afgesproken taken. Deze taken en de bijbehorende deadlines worden ingepland over een periode van twee weken. Op deze manier weet je altijd wanneer je een oplevering kan verwachten.

Bij Continuous Development hanteren wij een vast aantal uren per week waarin onze developers actief aan jouw website of applicatie werken. Bij het afsluiten van een overeenkomst leggen wij het aantal uren en desgewenst specifieke dagen vast. Deze afspraken maken we samen met jou per kwartaal.

Feedback

Elke week is er een vast feedbackmoment met jouw vaste contactpersoon bij Get Interactive. Hier worden de vorderingen besproken en de taken en uren voor de komende Sprints ingepland. Zijn er geen aandachtspunten? Dan gaan we snel weer aan de slag!

Samenwerken voor een nóg beter resultaat

Door een combinatie van korte Sprints en feedback momenten heb jij bij Continuous Development constant de vinger aan de pols. In samenwerking met jou blijven we continu jouw website doorontwikkelen. Ook behoefte om snel nieuwe features aan jouw website toe te voegen? Neem even contact met ons op, dan bespreken we graag wat er mogelijk is!