EXPERTISE

Onderhoud & Support

Wij vinden nazorg belangrijk

Je moet er vanuit kunnen gaan dat je website stabiel en veilig online staat. Toch kan het met al die verschillende technologie├źn altijd gebeuren dat er iets niet helemaal lekker loopt. In dat geval wil je uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden, het liefst automatisch. Of je nu op zoek bent naar doorontwikkeling van je website, stabiele hosting of optimalisatie van jouw website, hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Continuous Development

Snel verbeteringen doorvoeren voor jouw website? Bij Continuous Development spreken wij een vast aantal uren per week af waarin onze developers actief aan jouw website of applicatie werken. Met jouw vaste contactpersoon bespreek je wekelijks de voortgang en de planning, lekker flexibel dus!

Hosting

Volledig ontzorgt worden? Get Interactive zorgt er met een professionele dienstverlening voor dat jouw website stabiel online staat en veilig is voor jouw bezoekers. Je website zal worden geplaatst op een professioneel cloud platform gelokaliseerd in datacenters verspreid over Nederland. Wij werken alleen met leveranciers van de hoogste kwaliteit.

Service Level Agreement (SLA)

Een Service Level Agreement – ook wel SLA genoemd – is een overeenkomst waarin we afspraken maken over het onderhoud en de optimalisatie van jouw website, ook na live-gang.

SSL-Certificaat

Het is essentieel dat de bezoekers van je website met een veilig gevoel hun gegevens kunnen achterlaten. Een SSL-certificaat valideert de identiteit van de website en zorgt ervoor dat de verbinding tussen jouw website en de browser van je bezoeker veilig is versleuteld.