Expertise

Concept & Design

Alles draait om gebruiksvriendelijkheid

Dat gaat veel verder dan alleen een lekker kleurtje of geinig logo: alles draait om wat je bezoekers ervaren en op welke manier ze je website kunnen gebruiken.

Naast Techniek & Development en Online Marketing zijn we bij Get Interactive gespecialiseerd in Concept & Design van de meest gebruiksvriendelijke en meest aansprekende websites voor bedrijven. Dat verdelen we onder in een aantal diensten.

Design & User Experience

Design gaat over veel meer dan plaatjes. We nemen je mee in de 4 stappen van ons ontwerpproces, zodat je nieuwe website er niet alleen heel goed uitziet, maar ook fantastisch werkt.

Branding

Natuurlijk moet je website of app goed werken, maar de uitstraling is minstens net zo belangrijk. Met branding zorgen we ervoor dat je doelgroep precies het juiste gevoel bij je krijgt.

Interaction Design

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weten hoe je nieuwe website eruit gaat zien, maar daar gaan een aantal stappen aan vooraf. Via Interaction Design nemen we je mee in de ontwikkeling van je website of app, zodat je kunt blijven bijsturen en achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Visual Design

Bij Get Interactive maken we bij het ontwikkelen van een website gebruik van een Interaction Design. Geen idee wat dat is? Check dan eerst even deze pagina. Visual Design is namelijk een invulling van het Interaction Design. Bij Visual Design komen de stijl en kleur van jouw website om de hoek kijken.