Hallo

Wij zijn Get Interactive een full-service digital agency

Het creatieve bureau dat meer dan alleen interactie creëert

Als jouw organisatie is uitgegroeid van een kleine zaak tot wat het nu is, dan doe je iets goed. Je weet wat je klanten nodig hebben en het is tijd om de volgende stap te zetten. Wij weten als geen ander op welke manier we jouw bedrijf daarbij kunnen helpen: met gave websites, apps en ander online moois.

Dus: alles wat nodig is om je klanten te vertellen waar ze jou voor moeten hebben. Die mooie dingen maken we samen, zodat jij naar huis gaat met websites en apps die meer doen dan je van tevoren had kunnen verwachten.

Waar we vooral goed in zijn? Websites op maat die werken alsof het WordPress is, maar dan beter.

Werk waar we trots op zijn!

200+ klanten gingen je voor

KOOLE Contractors

KOOLE Contractors begon ooit als sloopbedrijf binnen de industriële sector, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Om mee te gaan met de tijd was de wens aanwezig voor een nieuwe website. KOOLE vertelt je meer over onze samenwerking.

Bekijk deze case

FProfs

Voor FProfs ontwikkelden we een nieuwe website, een lanceercampagne en zorgen we samen voor goede teksten. Lieke, die vanuit FProfs nauw betrokken was bij het project, vertelt je meer!

Bekijk deze case

IVRM

IVRM is een bureau dat al twintig jaar de reputatie waarde van organisaties verhoogt. De oude website werd vooral gebruikt als kennisbank, en er was behoefte om deze flink te vernieuwen zodat deze ook gebruikt kon worden voor marketing, het aantrekken van nieuwe collega’s, en het versterken van de  uitstraling van IVRM. Demi van IVRM vertelt je meer!

Bekijk deze case

Studentenreisproduct

Door het ontwikkelen van een nieuwe website voor Studentenreisproduct hebben we studenten kunnen helpen met duidelijke informatievoorziening, inclusief handige tools zoals een inlogportaal, prominent aanwezige chatbot en agenda-module. Lisette en Sander van studentenreisproduct vertellen je meer over de samenwerking!

Bekijk deze case

Heftruck.com

Als een klant met zo’n fantastische domeinnaam bij je aanklopt, hoef je natuurlijk niet lang na te denken. We ontwikkelden een nieuwe website voor Van der Kreeft, Sales & Service Directeur Ruud Schildknegt vertelt je meer.

Bekijk deze case

Over Ons

Ons verhaal

Get Interactive is een verzameling van inmiddels 15+ idioten. Vakidioten, natuurlijk. We brengen design en techniek bij elkaar alsof dat iets vanzelfsprekends is, terwijl dat juist is waar we ons onderscheiden.

Omdat we vrienden zijn, durven we onze mond open te trekken om zo elkaars werk beter te maken. Zo werken we ook graag met jou samen. Het resultaat? Online pareltjes die nog toffer zijn dan je in je hoofd had.

Updates

Nieuwsberichten en Blogs

Lees meer over wat we bij Get Interactive doen, waar we voor staan en hoe we werken. Hieronder vind je blogs en artikelen over onze projecten, ons team, over techniek en updates.

Dit zeggen onze klanten

"Ik vond het een fijne werkwijze met elkaar. Het was erg prettig hoe snel we konden schakelen en hoe jullie hebben meegedacht in oplossingen."

IVRM

"Ik krijg alleen maar enthousiaste reacties van de mensen om mij heen. Wat ik heb geprobeerd uit te stralen met mijn bedrijf is goed gelukt."

Forseti Legal

"Ik ben super positief over jullie, ook wat betreft samenwerking en communicatie, dat is allemaal goed verlopen."

Studentenreisproduct

"Ik vond de samenwerking heel prettig! Omdat we met het project begonnen aan het begin van de corona crisis heb ik niemand van Get Interactive persoonlijk gezien, maar desalniettemin vond ik het toch een heel persoonlijk contact."

Drakentemmers

"Het resultaat is duidelijk, valt op en is toegankelijk – een geweldige nieuwe look voor OSGeo."

OSGeo

"Andere partijen leken meer om de hete brij heen te draaien, maar bij Get Interactive waren ze heel helder en eerlijk."

FProfs

"De klik was er gelijk, vooral vanwege de no-nonsense aanpak."

Van der Kreeft B.V.

"Wij hebben in Get Interactive een zeer goede partner gevonden in het uitbesteden van maatwerk websites en applicaties!"

Epurple Online Marketing

"Als je een goede partner zoekt voor de bouw van websites of applicaties, kan ik zeker Get Interactive aanbevelen. Prettig schakelen en een assertieve werkwijze! Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde"

Mike Lijffijt

"Get Interactive is een prettige partij om mee samen te werken. De lijnen zijn kort en ik ben zeer te spreken over de kwaliteit die wordt geleverd, voor een aantrekkelijke prijs."

Erika Grotens

"Prettige samenwerking en communicatie, flexibiliteit en gericht op resultaten. Ik heb samengewerkt met Get Interactive met o.a. design, online marketing (AdWords/bannering) en communicatie-uitingen zoals infographics. Een aanrader."

Frederieke Jacobs